-
-
+38 (073) 419 27 45
-
Працюємо по всій Україні та за кордоном

ДСТУ ISO 22000 харчова промисловість
ДСТУ ISO 22000 (HACCP) – для всіх сфер харчової промисловості
Міжнародний стандарт ISO 22000 призначений для будь-якої організації харчової галузі (від виробника до споживача), включаючи також організації, діяльність яких пов'язана із забезпеченням цього виробництва (виробництво обладнання для цієї галузі, пакувальних матеріалів, добавок та інгредієнтів). Стандарт ISO 22000 розроблений також для компаній, які бажають впровадити інтегровану Систему менеджменту, об'єднавши, наприклад, ISO 9001 і НАССР.

Наявність сертифікату системи менеджменту харчової продукції ДСТ ISO 22000 НАССР дає вашій компанії ряд переваг:
➤ Сертифікація за ISO 22000 підвищить конкурентоспроможність та довіру з боку ваших партнерів і значно покращить інвестиційну привабливість.➤ Дозволить вийти на міжнародний ринок, а також розширити існуючі ринки збуту.
➤ Приведе до зниження частки шлюбу та рекламацій (відкликання продукції) у загальному обсязі виробництва та реалізації.
➤ Сертифікат НАССР є документальним підтвердженням безпеки вироблених продуктів та послуг у харчовій галузі (Це особливо важливо при аналізі претензій та судових розглядів).
➤ Сертифікат НАССР дає додаткові можливості для інтеграції із СМЯ за стандартом ISO 9001.
➤ Сертифікат НАССР – це високоефективний піар організації (використання знака відповідності системи сертифікації).
➤ Наявність сертифікату НАССР дає додаткові можливості при отриманні замовлення в державних та інших закладах (школи, дитячі садки, лікарні).
Отримати консультацію за телефоном:
+38 073 419 27 45
Для отримання детальної консультації,
будь-ласка заповніть ЗАЯВКУ-ОПИТУВАЛЬНИК